Politika

Kovačević izazvao protivkandidate na duel i pozvao ih da "pokažu radnu, a ne partijsku knjižicu"

Komentari

Autor: Fonet

06/12/2023

-

14:13

Kovačević izazvao protivkandidate na duel i pozvao ih da "pokažu radnu, a ne partijsku knjižicu"
Vladimir Kovačević - Copyright FoNet/NS-D2SP

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat za gradonačelnika Beograda i nosilac liste "Srbija na Zapadu – Da se struka pita" Vladimir Kovačević pozvao je danas na duel dosadašnjeg grdonačelnika Aleksandra Šapića i ostale protivkandidate na izborima 17. decembra i zatražio da "pokažu radnu, a ne partijsku knjižicu"

"Od svih kandidata za gradonačelnika Beograda, tražim da izađu sa konkretnim merama i potezima koje će povući u svom potencijalnom mandatu, a ne da se kriju iza velikih priča i mitova koji ne dotiču živote Beograđana", naveo je Kovačević u pisanoj izjavi.

On je ocenio da se na izborima 17. decembra za prvog čoveka u glanom bira "čovek i tim ljudi koji Beogradu treba da donesu viziju o razvitku glavnog grada, a ne da se na temi Kosova i francusko-nemačkog plana bira prvi čovek prestonice".

"Dok idu po Beogradu i mešaju Lazarevac i Mladenovac, jer, sem zagušljivih kabineta i bazena sa vodom, slabo šta su i videli u praktičnom svetu, pozivam ih sve na otvoreni duel i debatu, gde bismo ukrstili ideje i razmišljanja, a ne da se troši vreme u kampanji na besmislene teme i vređanja konkurencije zbog drugog i drugačijeg stava", poručio je političkim suparnicima Kovačević.

On je, ocenivši da "partijska knjižica unazad tri decenije bira gradonačelnika" prestonice poručio da je treba baciti "u smeće, a na sto da se stave biografije i dosadašnja dostignuća".

"Sve sem toga je držanje glave iznad vode još ovih 10 dana kampanje, a trenutni gradonačelnik jedino to i zna. Međutim, čini mi se da će se na kraju ipak udaviti u svojim koruptivnim radnjama i nepočinstvima. Kada se to bude desilo, na nama ostalima je da ovaj grad razvijamo, ali ne tako što ćemo spletkama i podmetanjima gaziti jedni druge, nego lepo ideje pred građana, pa šta ko dobije, a ne nameštena pitanja i lažne teme", naveo je Kovačević. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija