Politika

Đilas: Hoće li se vlast izviniti građanima koje su plašili današnjim skupom, na protestu ni vlat trave nije zgažena

Komentari

Autor: Fonet

30/12/2023

-

17:18

Đilas: Hoće li se vlast izviniti građanima koje su plašili današnjim skupom, na protestu ni vlat trave nije zgažena
Đilas: Hoće li se vlast izviniti građanima koje su plašili današnjim skupom, na protestu ni vlat trave nije zgažena - Copyright Tanjug/Marko Đoković

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas upitao je danas da li će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić ili čelnici Srpske napredne stranke (SNS) izviniti građanima, koje su danima plašili da će im životi biti ugroženi ako dođu na skup u Beograd, na kojem "ni vlat trave nije zgažena".

"Spremaju zlo, haos, nasilje. Đilasovci će po nalogu Zapada rušiti Beograd", podsetio je Đilas na poruke proteklih dana.

"Danas je bio taj dan, desetine hiljada ljudi je došlo na veliki protest zbog pokradenih izbora. I ne da nije bilo nasilja, nego ni vlat trave nije zgažena. I šta ćemo sad", upitao je on.

On se zapitao da li će se neko izviniti ljudima iz opozcije "na čije su grudi nacrtali metu".

"Neće naravno. Jer da imaju malo morala i poštenja u sebi, ne bi ni govorili te laži, ne bi krali izbore, ne bi opljačkali Srbiju. Sve su to uradili, ali više neće moći", istakao je lider SSP.

Na njihove laži odgovaraćemo i dalje istinom, poručio je Đilas, uz ocenu da ih istina "strašno boli".

"Radićemo to mirno, bez nasilja, ali odlučni da ne odustanemo dok istina ne pobedi, a Srbija postane mesto gde svi ljudi, bez obzira na političku opredeljenost, žive pristojno i normalno", zaključio je on. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija