Politika

Vulin: Spreman sam da idem na poligraf

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/08/2021

-

23:07

Vulin: Spreman sam da idem na poligraf
Vulin: Spreman sam da idem na poligraf - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je spreman da ide na poligraf i da odgovora na pitanja koja imaju veze sa izjavama uhapšenih vođa kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.


"Nije prijatno odgovarati na optužbe ubica i lažova, ali političari i mediji koji ih podržavaju treba da dobiju odgovor. Odazvaću se na svaki poziv tužilaštva i tražiću od poslanika Pokreta socijalista i advokata Ðorđa Komlenskog da podnese krivičnu prijavu protiv mene i u njoj navede svaku reč koja je izgovorena protiv mene, da se proveri i dokaže da li je istina ili laž", naveo je Vulin u saopštenju koje prenosi Pokret socijalista.

Vulin je dalje rekao da ne očekuje da će jedan od lidera opozicije Dragan Ðilas i "njegovi zaposleni" reći "izvini" za optužbe koje su izrekli u javnosti, ali dodaje da očekuje da će, kada se sve otkrije i dokaže da dosadanšnje izjave o ovom slučaju nisu istinite, deo opozcije pokrenuti nove afere.

Zbog toga je, kaže, spreman da ide na poligraf.

"U zatvor sam smestio desetine mafijaša, i očekujem da svako od njih izrekne svoju laž, a da ih u tome podrže Ðilas i njegovi mediji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ja smo mete mafije, dok druge mafija štiti, svakom po zasluzi", poručio je Vulin.

On je istovremeno potvrdio večerašnju najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će njih dvojica sutra preko nekoga podneti krivične prijave protiv sebe kako bi se ispitali svi navodi medija koji su ih dovodili u vezu s kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija