Politika

Srpska Lista: Građani da ne nasedaju na letke ''Narodne odbrane'' u Kosovskoj Mitrovici

Komentari

Autor: Tanjug

13/02/2024

-

07:47

Srpska Lista: Građani da ne nasedaju na letke ''Narodne odbrane'' u Kosovskoj Mitrovici
Srpska Lista: Građani da ne nasedaju na letke ''Narodne odbrane'' u Kosovskoj Mitrovici - Copyright Tanjug/AP/Darko Vojinović, Srpska lista

veličina teksta

Aa Aa

Srpska lista saopštila je da su se sinoć na ulicama Kosovske Mitrovice pojavili leci koje potpisuje izvesna ''Narodna odbrana'' i u kojima se poziva na "otpor Kurtijevoj policiji", i upozorila građane da ne nasedaju na ovakve zlonamerne provokacije.

''Povodom letaka nekakve 'Narodne odbrane' koji su se pojavili na ulicama Kosovske Mitrovice, u kojima se poziva na 'otpor Kurtijevoj policiji', Srpska lista poziva građane da ne nasedaju na ovakve provokacije i podmetačine. Molimo naše sugrađane da ostanu mirni, jer su ovakve akcije, ko god ih sprovodio, usmerene protiv mira i čine se sa zlom namerom u cilju dalje destabilizacije, kako bi se Srbi okrivili za eventualne nove incidente'', navodi se u saopštenju Srpske liste.

Kako ističu, nekome je, očigledno, namera da predstavi Srbe kao nasilne i sa sebe skrene pritisak koji ima zbog ugnjetavanja Srba.

''Srpski narod sa Kosova i Metohije će mirnim metodama nastaviti da se bori za zaštitu svojih prava i interesa na ovim prostorima'', dodaje se u saopštenju Srpske liste.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija