Politika

Gašić u Kopnenoj zoni bezbednosti: Srbija stabilna i bezbedna, nastaviće da čuva nezavisnost i slobodu

Komentari

Autor: Tanjug

24/03/2024

-

13:45

Gašić u Kopnenoj zoni bezbednosti: Srbija stabilna i bezbedna, nastaviće da čuva nezavisnost i slobodu
Gašić u Kopnenoj zoni bezbednosti: Srbija stabilna i bezbedna, nastaviće da čuva nezavisnost i slobodu - Copyright Tanjug/MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je danas, tokom obilaska pripadnika policije angažovanih u Kopnenoj zoni bezbednosti (KZB), da je Srbija danas stabilna i bezbedna i da će nastaviti da čuva svoju nezavisnost i slobodu.

Ukazao je da danas, kada obeležavamo 25 godina od početka NATO bombardovanja, s posebnim poštovanjem odajemo počast žrtvama tog zločinačkog pira i poručujemo da njihova žrtva za slobodu nije bila uzaludna.

"Srbija će umeti da zaštiti svoj narod i svoju teritoriju", naglasio je Gašić, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Tanjug/MUP Srbije

 

Ministar je tokom obilaska Kopnene zone bezbednosti razgovarao i sa meštanima sela Gornja Trebinja. U NATO agresiji na SR Jugoslaviju, koja je trajala 78 dana, ubijeno ne 2.500 ljudi među kojima je 79-oro dece.

Tanjug/MUP Srbije

 

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, povodom obeležavanja 25 godina od početka NATO agresije, položio je ranije danas vence na spomen-obeležje ispred zgrade SIV 3 kao i ispred Memorijalnog zida u Palati Srbija, u znak sećanja na sve policijske službenike koji su žrtvovali svoje živote vršeći službenu dužnost zarad mira i bezbednosti Republike Srbije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija