Politika

Eksplozija u dvorištu srpske kuće kod Kosovske Kamenice, sumnja se na ručnu bombu

Komentari

Autor: Tanjug

21/04/2024

-

12:36

Eksplozija u dvorištu srpske kuće kod Kosovske Kamenice, sumnja se na ručnu bombu
Printskrin/Tanjug video - Copyright Printskrin/Tanjug video

veličina teksta

Aa Aa

U mestu Korminjane, u blizini Kosovske Kamenice, došlo je do eksplozije u dvorištu srpske kuće, a sumnja se da je reč o ručnoj bombi, saopštila je kosovska policija. 

Kako jer navedeno, pričinjena je materijalna šteta na jednom vozilu, a povređenih nije bilo.
Slučaj je vlasnik S.S. prijavio nešto pre ponoći.

"Sumnja se da je došlo do eksplozije bombe u dvorištu osobe koja je prijavila slučaj. Pričinjena je materijalna šteta, ali niko nije povređen", navedeno je u saopštenju. Izvršen je uviđaj, a istraga je u toku.

S.S. rekao je da nema nikakva saznanja niti bilo kakve indicije ko bi mogao da bude počinilac tog dela.On je rekao da nema neprijatelja i da ne može čak ni da posumnja na bilo koga.

Kako kaže, u trenutku incidenta svojim drugim automobilom je bio kod prijatelja kada ga je supruga pozvala i rekla mu da je čula ekspolziju.

"Došao sam odmah kući za pet minuta, obišao sam automobil i video tragove gde je, pretpostavljam, bačena ručna bomba. Šteta je na automobilu, odnosno popucala su stakla i oštećena je limarija", kazao je za Kosovo onlajn Slavković, koji se pre nekoliko godina vratio na KiM iz Niša.

S.S. ističe da bomba nije bila ispod kola, već da je bačena ručna bomba na automobil. Navodi da je odmah pozvao policiju koja je izvršila uviđaj.

"Ne očekujem ništa da će se desiti nakon istrage s obzirom da je ovo sedmi ili osmi put da se nešto ovako dešava u ovim krajevima i istrage nisu dale rezultate", rekao je. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija