Politika

Jeremić: Narodna stranka će učiniti sve da opozicija na izborima nastupi jedinstveno

Komentari

Autor: Fonet

24/10/2021

-

21:15

Jeremić: Narodna stranka će učiniti sve da opozicija na izborima nastupi jedinstveno
Jeremić: Narodna stranka će učiniti sve da opozicija na izborima nastupi jedinstveno - Copyright E-Stock/Miloš Rafailović

veličina teksta

Aa Aa

Uslov za pobedu na izborima je jedinstvo opozicije, smatra predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i dodaje da "samo odbranom izborne pobede na ulici" može da se promeni vlast. Jeremić je naveo da će se raspoloženje građana "naglo promeniti nakon ujedinjenja opozicije" i da će to "probuditi nadu".

"Jedinstveni možemo do pobede, a onda možemo i na ulicu da tu pobedu branimo. Pobeda je moguća ako budemo imali organizaciju, ’petlju’ i budemo sistematični. Narodna stranka će učiniti sve što je u njenoj moći da opozicija nastupi jedinstveno“, poručio je Jeremić u Rači, gde je osnovan opštinski odbor Narodne stranke.

"Ako želimo da promenimo vlast, onda i mi moramo da budemo potpuno spremni da i fizički branimo izbornu volju građana. To je jedini put koji će doneti promene u Srbiji", rekao je Jeremić.

On je ocenio da "režim SNS neće otići sa vlasti bez ulice, ali da bi ulica bila uspešna, na njoj se mora braniti izborna pobeda".

Jeremić je naglasio da su lokalni izbori u Negotinu, gde je ta stranka prema zvaničnim rezultatima samostalno osvojila 13 odsto glasova, pokazali kako nisu tačna istraživanja javnog mnjenja po kojima su "opozicione stranke na cenzusu ili ispod cenzusa".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija