Politika

Nebojša Stefanović podneo ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora

Komentari

Autor: Euronews, Tanjug

29/05/2021

-

09:29

Nebojša Stefanović podneo ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora
Nebojša Stefanović podneo ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Nebojša Stefanović podneo je danas ostavku na čelu Gradskog odbora SNS u Beogradu. Ovu informaciju prvi je javnosti saopštio poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović.

Đukanović je rekao da je Vučić dobio Stefanovićevu ostavku i da pretpostavlja da će ta ostavka biti uvažena. 

"Ovo je pobeda demokatije", kazao je Đukanović. 

Na pitanje o ostalim Stefanovićevim fukcijama, Đuakonović je odgovorio: "Polako sa tim". 

Đukanović je, kako je naveo, Sefanoviću zamerio to što je bio na čelu službi bezbednosti, a dogodilo se prisluškivanje predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića. Na pitanje da li su neki članovi SNS-a učestvovali u toj zaveri, Đukanović je kazao da ne sumnja u to.

"Vi imate situaciju izbora u Srbiji, a vidite u Beogradu značajno manju izlaznost, neko se trudio da bude manja izlaznost. To je loše i katastrofalno", rekao je Đukanović.

Inače, Đukanović je praktično bio i prvi član SNS koji se založio za smenu Stefanovića s partijske funkcije. Njegovi postovi na društvenim mrežama ili navodi u kolumnama u više navrata zapravo su bili najava budućih dešavanja u vladajućoj partiji.

"... imam potrebu kao neko ko voli svoju stranku i koji je u prvih 50 njenih osnivača, javno da se izjasnim da sam apsolutno za smenu kompletnog gradskog odbora SNS Beograd, sa posebnim akcentom da sam za smenu predsednika Gradskog odbora SNS Beograd", napisao je Đukanović na Fejsbuku.

Uskoro opširnije na Euronews.rs

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija