Politika

Jedinstvena Srbija: Na izbore sa socijalistima, podrška Vučiću za predsednika Srbije

Komentari

Autor: Tanjug

12/02/2022

-

15:35

Jedinstvena Srbija: Na izbore sa socijalistima, podrška Vučiću za predsednika Srbije
Jedinstvena Srbija: Na izbore sa socijalistima, podrška Vučiću za predsednika Srbije - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Predsedništvo Jedinstvene Srbije (JS) jednoglasno je danas odlučilo da ta stranka na predstojeće parlamentarne izbore izađe u koaliciji sa SPS-om i podrži Aleksandra Vučića za kandidata za predsednika Srbije.

Na sednici Predsedništva Jedinstvene Srbije u Jagodini, kojom je predsedavao predsednik stranke Dragan Marković Palma, jednoglasno je prihvaćen i predlog poslaničkih kandidata Jedinstvene Srbije na zajedničkoj listi sa Socijalističkom partije Srbije i na toj listi Jedinstvena Srbija će imati 63 kandidata za narodne poslanike.

Na poslaničkoj listi SPS - Jedinstvena Srbija redosled kandidata ovih partija biće identičan redosledu na prošlim parlamentarnim izborima, saopšteno je iz JS.

Zaključeno je i da iza koalicije SPS - Jedinstvena Srbija, koja je najdugovečnija koalicija na srpskoj političkoj sceni i traje od 2008. godine, stoje rezultati i dela, te da su upravo ti rezultati i dela najbolja preporuka građanima Srbije da na predstojećim parlamentarnim izborima daju svoje poverenje koaliciji SPS - Jedinstvena Srbija, navedeno je u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija