Politika

Pendarovski čestitao Vučiću pobedu na izborima: Nastavljamo da gradimo mostove prijateljstva i saradnje

Komentari

Autor: Tanjug

11/04/2022

-

17:31

Pendarovski čestitao Vučiću pobedu na izborima: Nastavljamo da gradimo mostove prijateljstva i saradnje
Pendarovski čestitao Vučiću pobedu na izborima: Nastavljamo da gradimo mostove prijateljstva i saradnje - Copyright EPA/RADEK PIETRUSZKA

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima, uz uverenje da će odnosi dve zemlje nastaviti da se produbljuju u svim oblastima od zajedničkog interesa.

"U vreme ozbiljnih izazova i potrebe za jačanjem stabilnosti, prosperiteta i evropske budućnosti regiona, iskreno sam uveren da ćemo nastaviti da gradimo mostove prijateljstva i saradnje i da produbljujemo odnose između naših zemalja u svim oblastima od zajedničkog interesa", naveo je Pendarovski u čestitki.

Pendarovski je izrazio zadovoljstvo konstruktivnim dijalogom i dosadašnjom saradnjom s predsednikom Vučićem, naglasivši da ga raduje što će u godinama koje dolaze imati priliku da sarađuju, vođeni interesima naših prijateljskih naroda.

"Dozvolite mi da Vam u ime građana Severne Makedonije i u svoje ime, uputim srdačne čestitke povodom ponovnog izbora za predsednika Republike Srbije, uz želje za dalji uspeh u obavljanju ove vrlo odgovorne dužnosti", naveo je makedonski predsednik.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija