Politika

Brnabić demantuje Krivokapića: Da li vas je bar malo sramota

Komentari

Autor: FoNet

16/04/2022

-

11:27

Brnabić demantuje Krivokapića: Da li vas je bar malo sramota
Ana Brnabić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da nisu tačni navodi predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića da je Srbija pokušala da uceni Crnu Goru tako što bi odluka Beograda o izvozu žita i brašna u Podgoricu zavisila od toga hoće li Crna Gora biti deo Otvorenog Balkana ili ne.

"Pitam profesore Krivokapiću, kako Vas nije sramota da tako bestidno lažete? Uzgred, kada Vas je to Aleksandar Vučić pozvao, uputio poruku, rekao bilo koju reč ucene u vezi sa hranom/robom iz Srbije? Pošto znam da nije, vraćam se na pitanje: da li Vas je bar malo sramota", napisala je Brnabić u petak uveče na Tviteru.

 

 

Krivokapić je prethodno za RTCG rekao da je Srbija pokušala da uceni Crnu Goru time što je u jednom momentu postalo neizvesno da li će u Crnu Goru izvoziti osnovne namirnice.

Ucena se sastojala u tome što je odluka Srbije o izvozu žita i brašna u Crnu Goru zavisila od toga "hoćemo li biti deo Otvorenog Balkana ili ne", rekao je Krivokapić i poručio da ne veruje u Otvoreni Balkan. Krivokapić je dodao da je njegova Vlada "pokrenula inicijativu koja je izazvala paniku u Srbiji".

"Centar težišta zbivanja sa Srbije premestili smo na Bugarsku. Znate da je prvo pravilo marketinga da ako izgubite tržište, da se na to tržište teško vraćate", kazao je Krivokapić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija