Politika

Vučić obišao radove na obilaznici oko Beograda: Uprkos hladnom vremenu i jakom vetru, radnici marljivo rade

Komentari

Autor: Tanjug

11/12/2022

-

08:43

Vučić obišao radove na obilaznici oko Beograda: Uprkos hladnom vremenu i jakom vetru, radnici marljivo rade
Aleksandar Vučić - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros radove na obilaznici oko Beograda, rekavši da će obilaznica mnogo da znači, ne samo glavnom gradu, već celoj Srbiji.

"Zajedno sa Zoranom Drobnjakom obišao sam radove na obilaznici oko Beograda i uverio se da, uprkos hladnom vremenu i jakom vetru, radnici marljivo rade. Srbija mora krupnim koracima da korača u budućnost, bez obzira na sve one koji na tom putu pokušavaju da je zaustave. Živela Srbija!”, naveo je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić je u video obraćanju pohvalio radnike.

"Dakle, nalazim se na obilaznici oko Beograda i uprkos svim problemima, moramo da radimo i gradimo. Nedelja je, 7.30, radnici rade vredno, vrednije nego što sam očekivao. Mislim da ovo rade Kinezi i Azerbejdžanci, ako se ne varam", naveo je Vučić.

On je najavio da bi radovi trebalo da budu završeni do 1. juna.

"Blato je, vreme je užasno, ali ljudi stvarno vredno rade. Moramo da istrajemo na velikim projektima. Ova obliaznica mnogo toga donosi Beogradu, ali ne samo Beogradu, već i celoj Srbiji. Stvarno se im divim što rade po ovakvom vremenu, ovakvom vetru... Ali Srbija mora da gura napred", poručio je predsednik Srbije.


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija