Politika

Brnabić: Najvažniji su mi lični razgovori sa građanima o njihovim problemima

Komentari

Autor: Tanjug

06/04/2023

-

17:26

Brnabić: Najvažniji su mi lični razgovori sa građanima o njihovim problemima
Ana Brnabić - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Poverenica Srpske napredne stranke za grad Beograd Ana Brnabić primila je danas građane u prostorijama opštinskog odbora SNS na Vračaru, sa kojima je razgovarala o njihovim problemima i načinima na koji oni mogu da se reše.

Brnabić je navela za Tanjug da joj je od najvećeg značaja lični razgovor sa građanima koji žive na opštini Vračar, kako bi čula šta su njihovi problemi i kako mogu da budu rešeni.

"Nakon Surčina i Voždovca, na Vračaru smo i plan mi je da obiđem svih 17 opštinskih odbora SNS u Beogradu, da na svih 17 opština razgovaramo sa građanima", rekla je ona.

Navela da će nakon razgovora sa građanima prisustvovati sednici opštinskog odbora, na kojoj će biti reči o aktivnostima koje se sprovode na Vračaru i o planovima za naredni period.

Dodala je da na osnovu dosadašnjih razgovora sa građanima u različitim opštinama može da se kaže da ih najviše muče komunalna pitanja, ali da se njihovi problemi razlikuju u zavisnosti od toga gde žive.

"Komunalna pitanja su nešto što najviše muči naše sugrađane, kanalizacija, legalizacija problemi u katastru", rekla je Brnabić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija