Politika

Vesić: Srbija sve probleme treba da rešava dijalogom

Komentari

Autor: Tanjug

26/05/2023

-

18:34

Vesić: Srbija sve probleme treba da rešava dijalogom
FOTO TANJUG/ Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture/ Predrag Mitić - Copyright FOTO TANJUG/ Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture/ Predrag Mitić

veličina teksta

Aa Aa

Član Predsedništva SNS i ministar građevinarstva Goran Vesić poručio je da Srbija sve svoje probleme treba da rešava dijalogom, a da će se današnjem skupu "Srbija nade" čuti kako ćemo se razvijati ubuduće i obezbediti da Srbija postane još bolje mesto za život svih građana.

On je istakao da je cilj okupljanja da se pokaže da Srbija želi da nastavi da napreduje, da gradi puteve i pruge, da nastavlja da se razvija i bori za radna mesta.

"Srbija želi da živi, da rešava svoje probleme i da teška tragedija koja nam se dogodila treba da nas nauči kako da izađemo iz ove krize jači i snažniji”, rekao je Vesić, navodi se u stranačkom saopštenju.

On je istakao je da je “Srbija nade” skup za sve građane, i one koje podržavaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i one koji ga ne podržavaju jer, kako je naglasio, Srbija je zemlja svih nas.

Vesić je sa grupom prijatelja i saradnika krenuo na skup "Srbija nade".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija