Fokus

Kandidat za predsednika SAD najavljuje ukidanje ministarstva obrazovanja, budžet preusmeriti za bezbednost u školama

Komentari

Autor: Tanjug

23/09/2023

-

18:12

Kandidat za predsednika SAD najavljuje ukidanje ministarstva obrazovanja, budžet preusmeriti za bezbednost u školama
Eminem traži da republikanac Viveku Ramasvamiju ne koristi njegove pesme - Copyright Tanjug AP/Zach Boyden-Holmes/The Des Moines Register via AP

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat Republikanske stranke za predsedničku nominaciju Vivek Ramasvami poručio je danas da će, ako bude izabran za predsednika SAD, ukinuti Ministarstvo obrazovanja i njegov budžet presumeriti na, između ostalog, bezbednost u školama.

”Roditelji znaju šta je najbolje za njihovu decu, a ne ministar obrazovanja Kardona. Bez izvinjenja ću zatvoriti Ministarstvo obrazovanja SAD i iskoristiti njegov budžet od 80+ milijardi dolara za bezbednost u školama, izbor škole i strukovne programe, umesto da namećem toksične ideologije deci”, naveo je Ramasvami na društvenoj mreži X (Tviter). 

Ramasvami je reagovao na izjavu ministra Migela Kardone koji je rekao da nema previše poštovanja prema roditeljima koji se ponašaju “kao da znaju šta je dobro za decu”

“Nemam previše poštovanja prema roditeljima koji su se loše ponašali na sastancima školskog odbora. Oni se ponašaju kao da znaju šta je dobro za decu”, izjavio je američki ministar za AP.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet