Fokus

Pucnjava u najvećem tržnom centru u SAD: U sukobu dve grupe ubijen mladić

Komentari

Autor: Tanjug

24/12/2022

-

09:24

Pucnjava u najvećem tržnom centru u SAD: U sukobu dve grupe ubijen mladić
Tanjug/AP/Watchara Phomicinda/The Orange County Register/SCNG - Copyright Tanjug/AP/Watchara Phomicinda/The Orange County Register/SCNG

veličina teksta

Aa Aa

Jedan tinejdžer je ubijen kasno sinoć tokom pucnjave u najvećem američkom tržnom centru u Blumingtonu, u Minesoti, u kojem se u trenutku vatrenog okršaja našao veliki broj kupaca uoči božićnih praznika.

Policija je bliokirala objekat na sat vremena zbog čega su se uspaničeni ljudi skrivali po prodavnicama. Šef policije Blumingtona Buker Hodžis rekao je da je žrtva 19-godišnji mladić, da se incident po svemu sudeći dogodio zbog sukoba dve grupe, kao i da je u jednom trenutku neko potegao pištolj i više puta pucao u žrtvu.

Prema njegovim rečima ceo incident je trajao oko 30 sekundi. Hodžis je pozvao napadače i ostale učesnike u sukobu da se prijave policiji i upozorio ljude koji su se zadesili na mestu incidenta da ne pomažu osumnjičenima da izbegnu hapšenje.

 "Ako neko pomogne ovim ljudima na bilo koji način, završiće u zatvorima", poručio je Hodžis.

Očekuje se da će tržni centar danas ponovo biti otvoren, ali će prodavnica Nordstrom u kojoj se dogodio incident ostati zatvorena, rekao je Hodžis.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet