Fokus

Božićna čestitka u Trampovom stilu: FBI "plaća" društvene mreže, demokrate su "marksisti" a tužilac ga mrzi iz dna duše

Komentari

Autor: Tanjug

25/12/2022

-

21:19

Božićna čestitka u Trampovom stilu: FBI "plaća" društvene mreže, demokrate su "marksisti" a tužilac ga mrzi  iz dna duše
Donald Tramp - Copyright Tanjug AP/Andrew Harnik

veličina teksta

Aa Aa

Bivši američki predsednik Donald Tramp objavio je danas ''božićnu čestitku'', u kojoj je demokrate nazvao "levičarskim marksističkim radikalima koji pokušavaju da unište zemlju" i optužio Federalni istražni biro (FBI) da ''vodi i plaća'' društvene mreže i pojedine medije kako bi promovisao ''mentalno hendikepiranog demokratu''. 

"Srećan Božić svima, uključujući radikalne levičarske marksiste koji pokušavaju da unište našu zemlju, zatim Federalni istražni biro, koji vodi i plaća društvene mreže i 'osakaćene' elektronske medije kako bi promovisao mentalno hendikepiranog demokratu protiv briljantnog vizionara i Donalda Trampa, voljenog u SAD", naveo je Tramp na svojoj društvenoj mreži "Društvena istina" (Truth Social), preneli su američki mediji, od kojih su pojedini objavili da je Tramp aludirao na aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena.

Bivši predsednik SAD je "čestitao" i američkom Ministarstvu pravde.

"Naravno, srećan praznik i Ministarstvu nepravde, koje je angažovalo specijalnog 'tužioca' da, zajedno sa njegovom ženom i porodicom mrzi Trampa više nego bilo koju osobu na zemlji. Šaljem ljubav svima", dodao je Tramp.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet