Planeta

Učiteljica iz Čikaga provela samoizolaciju od četiri sata u toaletu aviona

Komentari

Autor: FoNet

30/12/2021

-

23:51

Učiteljica iz Čikaga provela samoizolaciju od četiri sata u toaletu aviona
Učiteljica iz Čikaga provela samoizolaciju od četiri sata u toaletu aviona - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Učiteljica iz Čikaga Marisa Fotijeo morala je da se samoizoluje u toaletu aviona četiri sata, nakon što je rezultat brzog testa na virus korona, koji je uradila usred leta za Island, bio pozitivan, javlja danas Raša tudej.

Ona je tokom leta u Evropu na odmor iznenada dobila upalu grla, ali s obzirom na to da je ponela sa sobom nekoliko kompleta za brzo testiranje, testirala se u toaletu aviona. Brzo je obavestila stjuardesu, koja je procenila da u avionu nema dovoljno praznih mesta da bi se pravilno izolovala, nakon čega se učiteljica samoizolovala u toaletu do kraja leta.

Za taj slučaj, javnost je saznala kada je učiteljica objavila snimak na svom TikTok profilu u kom je toalet opisala kao svoju "VIP karantensku sobu". Nakon što je avion sleteo u islandsku prestonicu Rejkjavik, žena je smeštena u humanitarni hotel Crvenog krsta, gde je trenutno u toku desetodnevni karantin.

Kako je rekla, oseća se dobro i planira da ode za nekoliko dana, dok su njeni otac i brat, koji su bili na istom letu, bili negativni na virus i mogli da nastave put u Švajcarsku. 

Komentari (0)

Svet