Biznis vesti

Kopaonik Biznis forum ove godine u Metropolu, tema je svet posle kovida

Komentari

Autor: Tanjug

11/05/2021

-

11:25

Kopaonik Biznis forum ove godine u Metropolu, tema je svet posle kovida
Kopaonik Biznis forum ove godine u Metropolu, tema je svet posle kovida - Copyright Logo

veličina teksta

Aa Aa

Centralna tema ovogodišnjeg Kopaonik biznis foruma, koji će biti održan od 24. do 27. maja u Beogradu, biće "Svet posle kovida 19: Novi izvori rasta u promenjenim uslovima poslovanja", saopštio je Savez ekonomista Srbije.

Usled pandemije virusa korona, Programski odbor Kopaonik biznis foruma je nakon niza konsultacija sa medicinskim delom kriznog štaba doneo odluku da se 28. skup održi u takozvanoj hibridnoj formi, bez prisustva publike.

"Forum će biti održan u hotelu Metropol Palace u Beogradu od 24. do 27. maja, uz poštovanje svih epidemioloških pravila, što podrazumeva limitirani broj učesnika. Na samom događaju će biti prisutni svi moderatori i panelisti, predstavnici medija, kao i ograničeni broj posetilaca, predstavnika partnera i sponzora ovog događaja", saopštio je Savez ekonomista.

Svi zainteresovani učesnici moći će besplatno i bez registracije da tokom četiri dana prate direktan prenos Foruma preko YouTube platforme preuzete sa sajta KBF-a ili putem aplikacije koja se, takođe besplatno, može preuzeti za sve Android i iOS telefone i tablete.

Komentari (0)

Biznis