Region

Rešena misterija preživelog osmog putnika autobusa u Bugarskoj: Greškom upisan na spisak

Komentari

Autor: Tanjug

26/11/2021

-

13:31

Rešena misterija preživelog osmog putnika autobusa u Bugarskoj: Greškom upisan na spisak
Rešena misterija preživelog osmog putnika autobusa u Bugarskoj: Greškom upisan na spisak - Copyright Tanjug AP/Minko Chernev, BTA Agency Bulgaria via AP

veličina teksta

Aa Aa

Misterija osmog putnika, koji se prethodnih dana pominjao među preživelima u nesreći na autoputu Struma u Bugarskoj je rešena, a reč je o pacijentu koji je greškom stavljen na listu povređenih putnika, javila je danas bugarska televizija BNT.

Šagu Nauf al Saleh, koji se našao na listi putnika koju je objavila bolnica, obratio se toj televiziji i objasnio da nema nikakve veze sa nesrećom.

Kako navodi BNT, Saleh je bugarski državljanin, a u subotu je primljen na odeljenje traume u bolnici Pirogov zbog preloma ruke.

Kasnije je utvrđeno da je Saleh, koji je već pušten iz bolnice, pogrešno upisan u spisak povređenih u nesreći. Bolnica Pirogov zvanično je danas saopštila da je u utorak u ranim jutarnjim satima primljeno sedmoro povređenih u saobraćajnoj nesreći na autoputu Struma, koji nisu bugarski državljani.

Zabuna je nastala nakon što je bugarsko javno tužilaštvo na konferenciji za novinare saopštilo da su 44 tela pronađena u autobusu, a da je osam putnika preživelo.

Ranije je saopšteno da je u nesreći poginulo 45 putnika.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa