Evropa

Nova fotografija sa zabave iz rezidencije finske premijerke podelila javnost: "Ovakva slika nije trebalo da se pojavi"

Komentari

Autor: Tanjug

23/08/2022

-

18:47

Nova fotografija sa zabave iz rezidencije finske premijerke podelila javnost: "Ovakva slika nije trebalo da se pojavi"
Sana Marin - Copyright Tanjug AP/Martin Meissner

veličina teksta

Aa Aa

Nakon bure koja se podigla u finskoj javnosti zbog video snimka na prošlonedeljnoj privatnoj zabavi, premijerka Sana Marin se danas izvinila zbog druge fotografije takođe s privatne zabave, a koju je u julu prošle godine priredila u zvaničnoj letnjoj rezidenciji.

Marin (36), najmlađa politička liderka na svetu, juče je dobila negativan rezultat na testu za narkotike koji je uradila pod pritiskom javnosti, jer se na video snimku moglo videti kako se na prošlonedeljnoj zabavi smeje, peva i pleše sa osobama iz finskog džet-seta, prenosi Rojters.

Ove nedelje društvenim mrežama je počela da kruži još jedna slika iz premijerkine zvanične letnje rezidencije na kojoj se ljube dve poznate influenserke, pokrivajući svoje gole grudi natpisom Finska.

"Po mom mišljenju, slika nije prikladna. Izvinjavam se zbog toga. Ovakva slika nije trebalo da se pojavi, iako se ništa neobično nije desilo na tom druženju. Išli smo u saunu, plivali i bili zajedno", rekla je premijerka Marin novinarima i potvrdila da je fotografija napravljena u njenoj letnjoj rezidenciji na obali mora.

Finci su podeljeni kad je reč o ponašanju premijerke.

Jedan deo javnosti izrazio je podršku Sani Marin, dok je drugi deo izrazio sumnju u njenu punu sposobnost rasuđivanja.

Liderka finskih Socijaldemokrata izjavila je ranije da njena sposobnost da obavlja dužnosti premijerke u subotu uveče nije bila kompromitovana i da bi napustila zabavu u slučaju da je bilo neophodno da se vrati svojim premijerskim obavezama.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa