Izbori 2022

Brnabić: Suština bavljenja politikom je da svaki dan uradite nešto dobro za svoj narod

Komentari

Autor: Tanjug

20/03/2022

-

16:12

Brnabić: Suština bavljenja politikom je da svaki dan uradite nešto dobro za svoj narod
Brnabić: Suština bavljenja politikom je da svaki dan uradite nešto dobro za svoj narod - Copyright Tanjug/SNS

veličina teksta

Aa Aa

Kandidati na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" Ana Brnabić, Siniša Mali i Marija Zdravković danas su posetili novoizgrađeno dečije igralište na Novom Beogradu. Prilikom obilaska igrališta i u razgovoru sa građanima naveli su da su Srbija i Beograd postali mnogo prosperitetniji, saopštila je SNS.

U prilog tome, kako navode, govori i činjenica da je prosečna plata u Beogradu 806 evra, na Novom Beogradu 1.059 evra, što znači da je prosečna plata na Novom Beogradu skočila čak 66,5 odsto u poslednje četiri godine.

Prema rečima Ane Brnabić suština bavljenja politikom je da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju i za svoj narod, od najvećih stvari, kao što je brza pruga Beograd-Novi Sad, do onih manjih kao što je ovo dečije igralište.

Tanjug/SNS

 

"Naša politika je politika ulaganja u decu i mlade, oni su budućnost našeg Beograda i budućnost naše Srbije. Borimo se za bolju i lepšu budućnost naše dece, borimo se za čistiji i zdraviji Beograd, borimo se zajedno za lepšu i bolju Srbiju, jer zajedno možemo sve", rekao je Siniša Mali

Marija Zdravković je kazala da je ponosna što je deo liste "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve", dodajući da bi volela bih da svi prepoznaju koliko je za Srbiju učinjeno i koliko će tek biti učinjeno za sve građane Beograda i Srbije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town