Aktuelno iz kulture

Plava ili crvena pilula: Objavljeno 180.000 jedinstvenih tizera za četvrti nastavak filma "Matriks"

Komentari

Autor: Independent

08/09/2021

-

11:30

Plava ili crvena pilula: Objavljeno 180.000 jedinstvenih tizera za četvrti nastavak filma "Matriks"
Plava ili crvena pilula: Objavljeno 180.000 jedinstvenih tizera za četvrti nastavak filma "Matriks" - Copyright Printscreen YouTube/thechoiceisyours.whatisthematrix.com

veličina teksta

Aa Aa

Sada i sami možeda da birate između crvene i plave pilule, poput glavnog junaka filma "Matriks" u okviru nove promotivne kampanje za četvrti nastavak kultne franšize.

Sajt "whatisthematrix.com", vodi vas automatski na stranicu na kojoj birate između dve alternativne stvarnosti, baš kao što je Neo birao u prvom delu "Matriksa".

U tom filmu, plava pilula omogućavala je Neu da ostane nesvestan Matriksa i načina na koji su mašine počele da kontrolišu ljudska bića, dok mu je crvena pilula prikazivala istinu, piše Independent.

Printscreen YouTube/thechoiceisyours.whatisthematrix.com

 

Međutim, na tom sajtu i plava i crvena pilula vode do video tizera za četvrti nastavak filma. Prema pisanju porala Gizmodo, na sajtu je pohranjeno 180.000 jedinstvenih video tizera, a koji od njih će vam se prikazati, navodno zavisi od perioda dana u kom pristupate sajtu, kao i od odabira pilule.

"Matrix" trilogija se završila 2003. godine, mirom između ljudi i mašina, dajući ljudima mogućnost da u potpunosti napuste Matrix. Međutim, i Neo i Triniti umiru u poslednjem filmu - Triniti u sudaru lebdeće letelice, a Neo nakon borbe u kojoj uništava agenta Smita. Ali šta se dogodilo nakon što je Neo umro? Da li je moguće da je njegova svest vraćena u Matrix posle dogovora sa robotima o okončanju rata?

Odgovore na ta pitanja svet bi trebalo da dobije 22. decembra, za kad je zakazana premijera filma "Matrix: Resurrections".

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura