Poznati

Kako je Salma Hajek "umalo" postala Triniti u "Matriksu"

Komentari

Autor: Red Table Talk

23/06/2021

-

22:34

Kako je Salma Hajek "umalo" postala Triniti u "Matriksu"
Kako je Salma Hajek "umalo" postala Triniti u "Matriksu" - Copyright EPA/RONALD WITTEK

veličina teksta

Aa Aa

Slavna glumica Salma Hajek otkrila je da je trebalo da igra Triniti u franšizi "Matriks", ali da su fizički zahtevi za tu ulogu bili preveliki za nju. 

Glumica se u "Red tejbl toku" podsetila audicije za ulogu u "Matriksu" na kojoj je upoznala jednu od domaćica tog podkasta Džejdu Pinket Smit. Njih dve bile su u finalnom krugu, ali je Triniti na kraju postala Keri En Mos.

"Preskakali smo prepreke i doveli su čak kaskaderske koordinatore iz Azije. Bio je to fizički test. E sad, ja sam fleksibilna i pokretljiva, ali sam lenja. Nikad nisam išla u teretanu. Oni su mi rekli: 'Moraš da trčiš!' A ja sam rekla 'Kuda?' 'Okolo, moraš da trčiš okolo'. Nisam mogla ni jedan pun krug da optrčim i već sam se zadihala", podsetila se glumica.

Ona je ispričala Džejdinoj ćerki Vilou i majci Adrijen, koje takođe vode "Red tejbl tok", kako je bila impresionirana koleginicom.

"I ulazi Džejda. Opasna, zgodna, seksi mašina. Bože, bila je tako dobra! Bilo mi je neprijatno. Bila je u formi, fokusirana, tako disciplinovana i sposobna, bila je graciozna. Ja sam je gledala i pomislila: 'Hoću da budem kao ona kad porastem'", rekla je Salma.

Inače, Džejda je u nastavcima franšize dobila lik Niobe. 

"Matriks" je premijerno prikazan 1999. godine i zaradio je 465 miliona dolara širom sveta. Četvrti deo franšize trebalo bi da se pojavi u bioskopima krajem godine.

Komentari (0)

Magazin