Aktuelno iz kulture

Kejli Kvoko o želji da igra u filmu koji je sniman u Srbiji: Plakala sam kad sam izgubila ulogu

Komentari

Autor: Glamour

20/04/2022

-

09:51

Kejli Kvoko o želji da igra u filmu koji je sniman u Srbiji: Plakala sam kad sam izgubila ulogu
Kejli Kvoko o želji da igra u filmu koji je sniman u Srbiji: Plakala sam kad sam izgubila ulogu - Copyright AP/Danny Moloshok, Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Kejli Kvoko, zvezda serija "Štreberi" i "Stjuardesa", potvrdila je za američki magazin Glamur da je silno želela da zaigra u filmu Rajana Džonsona "Nož u leđa 2". 

Ona je prošla kroz niz audicija, ali je ulogu na kraju dobila Kejt Hadson.

"Bila sam sigurna da je uloga moja, ali ju je na kraju dobila Kejt Hadson. Ja sam bila tako sigurna, da sam spakovala torbe za Grčku. A onda je nisam dobila. Bila sam očajna, a obično ne bivam takva oko uloga", rekla je ona dodavši da je plakala celu noć kada je saznala da nije prošla.

Kvoko je samo dan nakon što je saznala da nije dobila ulogu imala sasvim novu ponudu - na adresu joj je stigao scenario za romantičnu komediju "Meet Cute" u kojoj igra sa Pitom Dejvidsonom. 

"Sve vreme sam mislila da ću biti sa Danijelom Krejgom (zvezdom filma 'Nož u leđa'). Ali ovo je fantastično. Ne mogu biti srećnija zbog toga kako su se stvari postavile. Tako je i trebalo da bude. 'Nož u leđa 2' će biti odličan, a i Kejt je odlična. Ona je trebala da dobije tu ulogu, a ja da radim ovo. A možda ću ići na audiciju za treći deo", rekla je glumica.

Još nije poznato kada će Netfliks premijerno prikazati film "Nož u leđa 2" koji je sniman u Grčkoj i u Srbiji. 

Pored Danijela Krejga i Kejt Hadson, u tom filmu igraju i Edvard Norton, Lesli Odom Džunior i Dejv Batista.

Podsetimo, drugi i treći nastavak priče o ekcentričnom detektivu Benoi Blanu potpisuje Rajan Džonson, koji je i pre tog filma snimao u Beogradu, i to "Braću Blum" (The Brothers Bloom).

Franšizu je od MRC-a i Lajonsgejta preuzeo Netfliks za neverovatnih 469 miliona dolara. Jedini uslov Netfliksa bio je da Krejg mora da se pojavi i u drugom, i u trećem nastavku.

Prvi deo filma "Nož u leđa" objavljen je 2019. godine. Budžet filma iznosio je "svega" 40 miliona dolara, da bi na blagajnama detektivska misteraja zaradila oko 311,4 miliona.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura