Aktuelno iz kulture

Vraća se Džon Snežni: HBO navodno snima nastavak "Igre prestola" koji se bavi severom

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

21/06/2022

-

10:46

Vraća se Džon Snežni: HBO navodno snima nastavak "Igre prestola" koji se bavi severom
Vraća se Džon Snežni: HBO navodno snima nastavak "Igre prestola" koji se bavi severom - Copyright Prinstscreen YouTube/GameofThrones

veličina teksta

Aa Aa

HBO mreža navodno radi na prvom nastavku "Igre prestola", spinofu posvećenom jednom od omiljenih likova te serije Džonu Snouu, saznaje Hollywood Reporter.

Kit Harington trebalo bi da se ponovo pojavi u uloti pravdoljubivog sina vladara Severa i princeze iz loze Targarijen, koji je u poslednjoj sezoni "Igre prestola" saznao da je on potencijalni naslednik gvozdenog prestola.

Međutim, u poslednjoj epizodi je proteran iz Vesterosa i pridružuje se Divljanima s druge strane Zida, ostavljajući iza sebe svoj stari život.

U teoriji, novi projekat mogao bi da prikaže i sudbine ostalih preživelih likova iz najpopularnije serije na HBO svih vremena, kao što su Arja Stark (Mejsi Vilijams) i Sansa Stark (Sofi Tarner).

Trenutno je u produkciji čak sedam projekata zasnovaniih na "Igri prestola", uključujući i prednastavak "Kuća zmaja", seriju koja će se prikazivati od 21. avgusta.

Ta serija govori o građanskom ratu kuće Targarijen i smeštena je u period od oko 200 godina pre "Igre prestola".

U radu su i igrane serije "10.000 Ships", "9 Voyages (aka The Sea Snake)" i "Dunk and Egg".

Takođe, tu su i animirani projekti, od kojih se najdalje stiglo sa "The Golden Empire", a koji bi trebalo da govori o izmišljenoj zemlji Ji Ti, inspirisanoj Kinom.

HBO još nije potvrdio ove navode.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura