Aktuelno iz kulture

Miloš Petrović Trojpec: U predstavi "U raljama života" sam se otcepio od sebe

Komentari

Autor: Tanjug

02/08/2022

-

11:02

Miloš Petrović Trojpec: U predstavi "U raljama života" sam se otcepio od sebe
Miloš Petrović Trojpec - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Miloš Petrović Trojpec koji je govorio o svojim ulogama u seriji "Klan" i predstavi "U raljama života".

Petrović Trojpec smatra da je nastavak serije "Klan" bio "apsolutno u duhu prve sezone", odnosno ekipa je preuzela i nastavili sa istom energijom u nekim novim situacijama.

"Tek ćemo za neko vreme biti svesni koliko će nam faliti ekipa koja se okupila u 'Klanu'. Bilo nam je prezanimljivo da snimamo. Komentarišemo često da nam nedostaje snimanje 'Klana'. Ta energija je nosila snimanje", naveo je glumac.

Od nezgodnih situacija na snimanju Petrović Trojpec je pomenuo jedino da su glumci nosili deblje majice koje nisu baš bile za leto.

Prema njegovim rečima, "Klan" je nastavio sa humorom koji postoji u svim situacijima i odnosima likova, dok je druga sezona specifična po humoru koji je reditelj Boban Skerlić odlučio da nastavi i razrađuje.

"Dobro je Skerlino vođstvo i dobro su napisane situacije ljudi vole da gledaju. Iz neke laganije atmosfere ulete situacije koje saseku čoveka u korenu i ubace u dramu, vrlo brzo nakon humora. Rolerokoster koji je Skerla odlučio da pravi je zanimljiv", naveo je glumac.

Govoreći o predstavi "U raljama života" Beogradskog dramskog pozorišta i reditelja Andreja Nosova, Petrović Trojpec je rekao da je "ceo proces rada bio turbulentan", ali je ekipa radila dosta, držala se kompaktno i izgrala.

Tanjug/Dragan Kujundžić

 

"Uz pomoć kolega i Andreja smo došli do rezulata. Komentari su da sam se otcepio od sebe, da su prezadovoljni i da nisu mogli da zamisle da će me videti u takvoj ulozi", rekao je Petrović Trojpec.

Glumac je rekao da je jedva čekao da dobije takav zadatak da se izopšti od sebe.

"Zar to nije suština glume? Na filmu nisam na početku bio u poziciji da odbijam bilo kakve uloge. U pozorištu se itekako dešava da dobijem i druge karaktere. I jedva čekam sledeći iskok od sebe", naveo je glumac.

Petrović Trojpec je rekao da što se fizičke spreme čovek mora biti spreman i u optimalnoj frmi koja će mu dozovoliti da podnese glumačke zadatke i napore.

"Ne bih rekao da je ovo u mom slučaju vezano za profesiju, već meni je sport u krvi i mišićima. Neophodan mi je za funkcionisanje, nevezano za glumu", rekao je glumac.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura