Aktuelno iz kulture

Film "Ala je lep ovaj svet" već pogledalo više od 10.000 ljudi

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/09/2022

-

12:17

Film "Ala je lep ovaj svet" već pogledalo više od 10.000 ljudi
"Ala je lep ovaj svet" - Copyright Nemanja Miščević

veličina teksta

Aa Aa

Nakon velike beogradske premijere koja je bila rasprodata nekoliko dana unapred i samo tri dana od početka bioskopskog prikazivanja, film "Ala je lep ovaj svet" pogledalo je više od 10.000 gledalaca.

Glavne junake ove tople filmske priče, koja je dobila odlične ocene kritike i publike, čine anđeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović) i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Film "Ala je lep ovaj svet" nastao je u produkciji kuće "Blue Butterfly"i Telekoma Srbija i od 22. septembra se nalazi se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura