Reflektor

Pogledajte tizer za veliko finale "La Casa de Papel"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

14/10/2021

-

10:53

Pogledajte tizer za veliko finale "La Casa de Papel"
Pogledajte tizer za veliko finale "La Casa de Papel" - Copyright Prinstscreen YouTube/La Casa De Papel

veličina teksta

Aa Aa

Fanovi su bili iznenađeni pošto je prva polovina pete, ujedno i poslednje sezone popularne serije "La Casa de Papel" završena smrću omiljenog ženskog lika Tokio.

Helsinki je zarobljen ispod stuba i potrebna mu je amputacija noge, dok je Stokholm, pod uticajem morfijuma, u nesvesnom stanju.

Novi tizer za veliko finale španske kriminalističke drame prikazuje pljačkaše kako oplakuju svoje preminule prijatelje, a u pozadini se čuje Profesorov glas.

"U poslednjih nekoliko sati, izgubio sam neke vrlo važne ljude i neću dopustiti više ikome da umre za ovu pljačku", govori Profesor.

Ali vojska se sprema za napad i u jednom trenutku se čak vidi i kako Profesor izvlači pištolj.

Drugi deo poslednje sezone serije koja spada u najgledanije na Netfliksu, biće dostupan 3. decembra.

"Kad smo počeli da pišemo petu sezonu usred pandemije, osećali smo da moramo da promenimo ono što ljudi očekuju od sezone i napravimo senzaciju od kraja serije u prvom delu. U drugom delu ćemo se više fokusirati na emotivnu situaciju likova", rekao je svojevremeno jedan od tvoraca serije, Aleks Pina.

Tako su od prvobitne zamisli u vidu 10 epizoda u paketu, došli na "bolju ideju da se u prvih pet epizoda gleda uzbudljiv rasplet događaja, a u drugih pet osetiti srž likova, i njihova emotivna strana".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura