Reflektor

Ovacije na beogradskoj premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje"

Komentari

Autor: Tanjug

03/11/2021

-

09:32

Ovacije na beogradskoj premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje"
Tanjug/Miloš Milivojević - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Dugo očekivana beogradska premijera filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" reditelja Miloša Avramovića održana je sinoć u Kombank dvorani i ispraćena je velikim interesovanjem i burnim ovacijama publike.

Publika je sa velikim ushićenjem dočekala glumačku postavu i ekipu filma, a stojeće ovacije dobili su Predrag Miki Manojlović, Miodrag Radonjić, Miloš Biković, Jovana Stojiljković i drugi junaci ovog hit trilera, koji je u nastavku još dinamičniji i produkciono zahtevniji od prvog dela.

Reditelj Miloš Avramović je izjavio prisutnim novinarima da jedva čeka da se film posle dve godine rada susretne sa publikom u bioskopu i da veruje da će svi uživati u ovom ostvarenju. 

Tanjug

Pun akcionih scena, neočekivanih zapleta i još dramatičnijih obrta, nastavak "Južnog vetra" predstavlja avanturu, dramaturški kompleksniju i neizvesnu, opisali su i nedavno kreatori ove priče.

Popularni mladi glumac Luka Grbić, koji igra Maraševog brata, rekao je da ima velika očekivanja, ali i veliku tremu, dok je bard jugoslovenskog glumišta Miki Manojlović izjavio da će "Ubrzanje" otići korak dalje i da će biti bolji od prvog filma. 

Ulaznice za premijeru su rasprodate za svega nekoliko sati, a premijera je, takođe, privukla pažnju i brojnih javnih ličnosti, a među prisutnima su bili i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, ministarka kulture i informisanja Maja Gojković, pisac Vanja Bulić, glumica Anđelka Prpić, glumac Žika Todorović...

Film "Južni vetar 2: Ubrzanje" rađen je po scenariju Petra Mihajlovića i predstavlja nastavak filma "Južni vetar" (2018) i istoimene TV serije iz 2020. godine.

Avramovićev film premijeru je doživelo na Filmskom festival u Puli, a u bioskope dolazi 4. novembra.

Preporuka za vas

Miloš Biković za Euronews Srbija: Nadam se da ćemo uspeti da snimimo "Budi Bog s nama"
Rasprodata premijera "Južnog vetra 2" u Puli: Očekujte lude vožnje, dosta obrta i drame, ali i komedije, poručuje reditelj Miloš Avramović

Komentari (0)

Kultura