Reflektor

Kluni i Roberts napustili Australiju: Snimanje "Ulaznice za raj" prekinuto zbog korone

Komentari

Autor: Variety

19/01/2022

-

19:37

Kluni i Roberts napustili Australiju: Snimanje "Ulaznice za raj" prekinuto zbog korone
Džulija Roberts i Džordž Kluni - Copyright AP/Joel Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Snimanje romantične komedije "Ticket to Paradise" (Ulaznica za raj) obustavljeno je u Australiji zbog ozbiljne situacije sa koronom u državi Kvinslend, pa su se zbog pauze u produkciji zvezde filma Džordž Kluni i Džulija Roberts vratili kućama, objavio je Variety.

Ekipa filma počela je s radom prošle godine i, kako se navodi, snimanje "Ulaznice za raj" trebalo je da bude završeno krajem januara. Prema lokalnim izveštajima, na koje se poziva i ugledni američki list, ukoliko situacija sa pandemijom to bude dozvolila, kamere bi ponovo mogle da se uključe za tri meseca.

Produkciji je ostalo još svega dve nedelje rada, a film je sniman u Brizbejnu i na krajnjem jugoistoku Kvinslenda, koje su odabrane kao najbolje lokacije da na velikom platnu "glume" Bali. Budući da je snimanje prekinuto, i premijera je pomerena - za drugu polovinu oktobra 2022, što nije veliko odstupanje, pošto je prvobitno najavljeno da se ova romantična komedija može očekivati na velikom platnu krajem septembra.

Džulija Roberts i Džordž Kluni u filmu glume razvedeni par koji se udružuje i odlazi na Bali kako bi sprečio svoju ćerku da napravi istu grešku koju su napravili oni pre 25 godina, stupajući u brak.

Džulija je pre nekoliko godina izjavila da više neće snimati romantične komedije, ali je očigledno pogazila reč zbog dugogodišnjeg prijateljstva sa Klunijem, a koje je svojevremeno opisala kao jedno od retkih i iskrenih u Holivudu. 

Čuveni holivudski glumački par ranije je sarađivao na filmovima "Oceanʼs Eleven" i "Money Monster". Reditelj novog filma sa glumačkim zvezdama je Ol Parker, koji je i domaćoj publici dobro poznat po filmu "Mamma Mia".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura