Reflektor

Anđela Jovanović predstavlja singl "Vatra": Inspirisala me misao o izgaranju od želje, koja može značiti i da se opečemo

Komentari

Autor: Euronews Srbija

11/02/2022

-

17:37

Anđela Jovanović predstavlja singl "Vatra": Inspirisala me misao o izgaranju od želje, koja može značiti i da se opečemo
Anđela Jovanović predstavlja singl "Vatra": Inspirisala me misao o izgaranju od želje, koja može značiti i da se opečemo - Copyright Promo/Mihail Dudaš

veličina teksta

Aa Aa

Nakon što je postala deo Universal Music Serbia porodice, glumica i kantautorka Anđela Jovanović predstavlja danas svoj novi singl pod nazivom "Vatra".

"Napisala sam `Vatru` u maju 2020. godine, tako da dve godine čekam na ovaj dan i vrlo sam uzbuđena zbog izlaska spota i pesme. Ovo nije moje prvo izdanje koje je objavljeno, ali je prvo koje sam kompletno napisala sa svojim koautorima i zbog toga za mene ima poseban značaj. Ujedno, srećna sam da pesma izlazi pod Universal Music Serbia i verujem da je ovo početak jedne lepe i uspešne saradnje", kaže Anđela Jovanović i dodaje da je ovo prvi put da je uspela se otvori na ovaj način.

Promo/Mihail Dudaš

 

"Smatram da muzika predstavlja nečiji emocionalni život, pa će tako i moja govoriti o tome šta se u meni dešava, o mojim osećanjima i inspiraciji. Konkretno vatra je motiv u kome verujem da će svi moći da se pronađu. Razmišljajući o onome što osećam, inspirisala me je prvenstveno misao o izgaranju od želje za nečim ili nekim, ali njeno dvojako značenje uključuje mogućnost i da se opečemo", zaključuje kantautorka.

Tekst i muziku za "Vatra" Anđela je napisala zajedno sa autorima Veljkom Jelićem i Novakom Aškovićem, koji je zaslužan i za aranžman. Za mix i master bio je zadužen Jan Magdevski, a režiju spota potpisuje Nemanja Ćeranić.

Promo/Mihail Dudaš

 

"Jedna od najaktuelnijih glumica naše scene odlučila je da se otisne i u pravcu muzike, budući da je odrasla u okruženju gde je upravo to bio jedan od prioriteta svakodnevnice i gde je od malih nogu osećala podršku da stvara i izražava se na taj način. Sa takvim preduslovom, moguće je naslutiti da će multitalentovana umetnica i na polju muzike doneti pravo osveženje", navode iz Universal Music Serbia.

Izdanje "Vatra" je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura