Reflektor

"Blok 27" od 19. februara na Superstaru: Tinejdž misterija koja otkriva tajne Novog Beograda

Komentari

Autor: Euronews Srbija

18/02/2022

-

11:22

"Blok 27" od 19. februara na Superstaru: Tinejdž misterija koja otkriva tajne Novog Beograda
"Blok 27" od 19. februara na Superstaru: Tinejdž misterija koja otkriva tajne Novog Beograda - Copyright Dunja Dopsaj/FIREFLY PROMO

veličina teksta

Aa Aa

Emitovanje prve epizode nove televizijske serije "Blok 27" počinje sutra, 19. februara u 21 sat, ekskluzivno na kanalu Superstar TV, a već u nedelju uveče biće emitovana i druga epizoda.

Nesvakidašnja i dinamična priča vodi nas kroz tajne koje krije najveća beogradska opština - počev od njene izgradnje, pa sve do više decenijskih tajni koje se kriju unutar betonskih blokova.   

Zaplet ove uzbudljive priče počinje kada Milica, odvažna četrnaestogodišnjakinja reši da pronađe svog brata blizanca, koji je bez objašnjenja nestao. Srećom po Milicu, tu su njeni prijatelji i vršnjaci, Darko i Bogdan, koji su spremni da joj pomognu u opasnoj avanturi u koju se upustila. Njih troje će se udužiti kako bi otkrili najveću misteriju Novog Beograda - zašto ne postoji blok 27?

Kroz šest epizoda publika će biti u prilici da prati priču o tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače mladi naturščici - Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović.

Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, dok scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.

Ostale uloge u seriji "Blok 27", koja je zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, poverene su Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Djuriću i mnogim drugima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura