Poznati

Robert de Niro poručio bivšoj asistentkinji koja ga je tužila: "Sram te bilo, Čejs Robinson"

Komentari

Autor: Euronews

01/11/2023

-

20:13

Robert de Niro poručio bivšoj asistentkinji koja ga je tužila: "Sram te bilo, Čejs Robinson"
AP/Andy Kropa/Invision/AP - Copyright AP/Andy Kropa/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Robert de Niro, tokom suđenja u Njujorku poručio je svojoj nekadašnjoj asistentkinji Graham Čejs Robinson koja ga je optužila da ju je maltretirao na poslu, da treba da je bude sramota.

"Sram te bilo, Čejs Robinson", rekao je glumac, nakon što mu je njen advokat postavio pitanje da li je nekada "glasno urinirao dok je telefonom razgovarao sa asistentkinjom", pišu mediji.

Poznati glumac je kazao da sebi ne daje "toliku slobodu" sa ljudima koji rade za njega, poručivši da je takva optužba "toliko smešna, da ne zna šta da kaže".

De Niro je negirao i da je od bivše asistentkinje tražio da ga počeše po leđima, a na komentar da je rad za njega "beskrajno ropstvo", nasmejao se i rekao da sa njegove strane nikada nije bilo nepoštovanja, o kojem govori Čejs Robinson.

Grejem Čejs Robinson traži da joj De Niro isplati 12 miliona dolara zbog, kako se navodi u tužbi, "teške emocionalne nevolje i povrede reputacije".

Nekadašnja asistentkinja tvrdi da je za platu od 300.000 dolara godišnje za Denira obavljala mnoge poslove - od kićenja jelke do brige o njemu u bolnici, kada je pre nekoliko godina pao niz stepenice. Robinson sada traži odštetu od 12 miliona dolara, nakon što je 2019. dala otkaz posle mnogobrojnih sukoba sa glumčevom verenicom.

De Niro je na svedočenju priznao da je Robinson jedno vreme bila osoba koja je bila njegov kontakt za hitne slučajeve i da se na nju oslanjao kako bi za rođendane slao čestitke i poklone svojoj deci. Ali kada je advokat Robinson pitao glumca da li ju je smatrao savesnom zaposlenom, on je odgovorio: "Ne, posle svega što sada prolazim".

De Niro je dva puta podigao ton gotovo do urlanja tokom svog svedočenja, piše Euronews, a sudija mu je više puta objašnjavao pravila svedočenja.

Iz prepiske između glumca i njegove partnerke Tifani Čen koja je sudu predstavljena kao dokazni materijal, stoji da je ona bila sve sumnjičavija kada je reč o Robinson, kao i da je mislila da se asistentkinja ponaša kao da je glumčeva supruga.

"Tifani je osećala da tu nečega ima i možda je bila u pravu", rekao je De Niro u odbranu sumnji Čen da je Robinson umišljala bliskost sa glumcem.

On je negirao tvrdnje advokata da je povremeno vikao na Robinson i nazivao je pogrdnim imenima, kao i da je imao seksističke izjave. 

De Nirov advokat rekao je da je asistentkinja bila "umišljena, zahtevna, kontrolišuća i nasilna" prema glumcu i da je uvek "glumila žrtvu".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin