Poznati

Provalnici upali u kuću Kijanu Rivsa, ukrali mu pištolj i pobegli

Komentari

Autor: Tanjug

08/12/2023

-

15:45

Provalnici upali u kuću Kijanu Rivsa, ukrali mu pištolj i pobegli
Kijanu Rivs - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Maskirani provalnici upali su u dom  glumca Kijanua Rivsa u Holivud hilsu i ukrali mu pištolj, prenose danas američki mediji.

Policija Los Anđelesa dobila je anoniman telefonski poziv o mogućem provalniku na imanju holivudskog glumca, ali kada su policajci došli do njegove kuće, nije bilo nikoga, rekli su policijski izvori za TMZ.

Policijski službenici su se vratili pet sati kasnije, u četvrtak oko 1.00 posle ponoći po lokalnom vremenu, kada se oglasio alarm.

U tom trenutku, policajci su primetili nekoliko muškaraca sa skijaškim maskama na bezbednosnim kamerama kako razbijaju prozor i ulaze u Rivsovu kuću, procenjenu na oko sedam miliona dolara, navodi Njujork post.

Jedan od osumnjičenih je uspeo da zgrabi pištolj iz Rivsove kuće pre nego što je pobegao, dodala je policija. U to vreme, Rivs nije bio kod kuće, ističu izvori.

Ovo nije prvi put da upadaju u kuću Rivsu - 2014. godine, suočio se sa dva uljeza.

Žena u četrdesetim godinama upala mu je u kuću, dok je Rivs spavao, a onda je i ona zaspala u stolici.

Kada se probudio, Rivs je razgovarao sa nepoznatom ženom, koja mu je rekla da je došla do njega da razgovaraju, a onda je pozvao policiju.

Dan kasnije, druga žena mu je ušla u kuću, vrata nisu bila zaključana, a Rivs tada nije bio kući.

Navodno, ona je tada skinula svu odeću sa sebe, ušla u tuš kabinu i potom skočila u njegov bazen, pre nego što su čistači pozvali policiju, preneo je TMZ.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin