Poznati

Bob Odenkirk se oseća bolje: Preživeo sam manji srčani udar

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

31/07/2021

-

10:35

Bob Odenkirk se oseća bolje: Preživeo sam manji srčani udar
Bob Odenkirk - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Bob Odenkirk, zvezda serije "Bolje pozovite Sola", spinofa čuvene serije "Braking Bad", koji je hospitalizovan nakon što je kolabirao na snimanju početkom nedelje, kaže da se oporavlja od "manjeg srčanog udara".

Glumac se na Tviteru zahvalio svima na lepim željama za ozdravljenje, koje su mu pristigle, otkako mu je pozlilo tokom boravka u Novom Meksiku, piše Entertejnment vikli.

 

 

"Zdravo. Ovde Bob. Hvala vam. Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su bili uz mene ove nedelje. Hvala na velikoj ljubavi od svih koji su izrazili zabrinutost i brinuli za mene. Preplavljen sam emocijama. Ali osećam ljubav i to mi mnogo znači", napisao je Bob na Tviteru.

Glumac je otkrio da je dobio dijagnozu srčanog udara, ali da se oseća bolje.

"Imao sam manji srčani udar, ali ću biti dobro zahvaljujući (glumici) Rosi Estradi i doktorima koji su znali kako da poprave blokadu bez operacije. Takođe, podrška i pomoć koju sam dobio od AMC i Sonija bila je na visokom nivou. Trebaće mi malo vremena da se oporavim, ali ubrzo se vraćam", dodao je čuveni "Sol".

On se trenutno nalazi u bolnici u Albukerkiju, a srčani udar doživeo je tokom snimanja šeste i poslednje sezone serije "Bolje pozovite Sola". Mnoge njegove kolege, među kojima su i Brajan Krenston i Aron Pol sa kojima je igrao u "Breaking Bad", uputile su mu želje i molitve za njegovo ozdravljenje.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin