Poznati

Reper Snup Dog specijalni dopisnik NBC-ja na Letnjim olimpijskim igrama 2024.

Komentari

Autor: Tanjug

03/01/2024

-

08:38

Reper Snup Dog specijalni dopisnik NBC-ja na Letnjim olimpijskim igrama 2024.
Snup Dog - Copyright AP/Doug Benc

veličina teksta

Aa Aa

Reper Snup Dog biće specijalni dopisnik TV mreže NBC na Letnjim olimpijskim igrama 2024. u Parizu, saopštila je pres služba američkog televizijskog kanala.

"Globalna megazvezda će biti na licu mesta u Parizu kako bi obezbedila redovne izveštaje za olimpijski program u udarnom terminu koji počinje 26. jula 2024. na NBC-ju i Peacock-u", navodi NBC u saopštenju za javnost.

Očekuje se da će Snup Dog nastupiti u emisiji sa domaćinom Majkom Tirikom, prisustvovati olimpijskim takmičenjima, upoznati sportiste, njihove prijatelje i porodice i istražiti znamenitosti Pariza, prenosi kanal.

"Odrastao sam gledajući Olimpijske igre i oduševljen sam što vidim kako neverovatni sportisti donose svoju vrhunsku igru u Pariz. To je proslava veštine, posvećenosti i težnje za veličinom", rekao je Snup u izjavi za NBC.

On je dodao da će uneti svoj "Snup stil" u zajedničko izveštavanje.

"Biće to najepskije Olimpijske igre ikada... Podignimo raspoloženje, proslavimo i učinimo ove igre nezaboravnim, zapalimo takmičenje i pustimo najbolje da sijaju poput zlata", naveo je reper.

Snup Dog je već sarađivao sa striming servisom "Peacock" na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, u zajedničkoj emisiji sa voditeljem Kevinom Hartom pod nazivom "Olimpijski trenuci sa Kevinom Hartom i Snup Dogom".

Nastup repera kao domaćina i prezentera tokom poslednjih Olimpijskih igara pomogao mu je da dobije slično mesto za ovogodišnje igre, rekla je predsednica NBC Olimpijske produkcije i izvršna producentkinja Moli Solomon.

"Sam taj nastup doneo je Snupu posao našeg specijalnog dopisnika u Parizu. Ne možemo znati šta će se dešavati svaki dan, ali znamo da će on dodati svoju jedinstvenu perspektivu našoj olimpijskoj emisiji u udarnom terminu", dodala je ona.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin