Poznati

Megan Markl pokrenula novu firmu: Vojvotkinja od Saseksa prodavaće kuhinjski tekstil, pribor za jelo, džemove...

Komentari

Autor: Euronews

15/03/2024

-

11:46

Megan Markl pokrenula novu firmu: Vojvotkinja od Saseksa prodavaće kuhinjski tekstil, pribor za jelo, džemove...
Tanjug/AP/Henry Nicholls - Copyright Tanjug/AP/Henry Nicholls

veličina teksta

Aa Aa

Megan Markl, supruga princa Harija, lansirala je novi brend pod nazivom "American Riviera Orchard" koji je dobio zvanični sajt i naloge na društvenim mrežama.

Zasad je predstavljen samo logo njenog brenda, a za samo jedan dan na Instagramu je stekao više od 300.000 pratilaca.

Prema podacima do kojih su došli britanski mediji, firma vojvotkinje od Saseksa prodavaće kuvare, pribor za jelo, kuhinjski tekstil, kao i džemove, marmelade i putere od orašastih plodova.

Prilikom međunarodne registracije Meganine firme, navedeno je da se firma bavi i "opremom za jogu", kao i raznovrsnim potrepštinama za ljubimce, poput povodaca, činijica za hranu i ogrlica.

Zasad je objavljen samo jedan tizer na Instagram storijima, na kom se vidi kako Megan uređuje buket u kuhinji na svom imanju u Montesitu uz pesmu "I Wish You Love" Nensi Vilson, piše Euronews.

Pokretanje brenda "American Riviera Orchard" za Megan je, na neki način, vraćanje u formu, budući da je pre udaje za princa Harija, imala svoj blog The Tig sa sličnom estetikom, u kom se bavila temama iz oblasti stila života - lepotom, putovanjima i hranom.

Vest o lansiranju brenda Megan je objavila paralelno sa održavanjem dodele Nagrada princeze Dajane u Londonu, na kojoj je jedan od gostiju bio i princ Vilijam. Hari se takođe pojavio na događaju, ali tek nakon što je njegov brat otišao sa prijema i to putem video linka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin