Poznati

Tarantino objasnio zašto majci neće ostaviti ni banke: Pomogao sam joj oko poreza, ali ništa od kuće i kadilaka

Komentari

Autor: news.com.au

09/08/2021

-

12:40

Tarantino objasnio zašto majci neće ostaviti ni banke: Pomogao sam joj oko poreza, ali ništa od kuće i kadilaka
Tarantino objasnio zašto majci neće ostaviti ni banke: Pomogao sam joj oko poreza, ali ništa od kuće i kadilaka - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Proslavljeni reditelj Kventin Tarantino otkrio je u novom intervjuu da se kao dete zarekao da nikada ni dinara neće ostaviti svojoj majci, jer ga je stalno obeshrabrivala na njegovom putu.

Oskarovac je ispričao u podkastu "The Moment" da je scenarija počeo da piše još u školi, ali da su njegovi nastavnici na to gledali kao na "akt pobune protiv školskih aktivnosti". 

Reditelj, čije se bogatstvo sada procenjuje na 160 miliona dolara, navodno je napisao scenario pod nazivom "Captain Peachfuzz and the Anchovy Bandit" kada je imao samo 12 godina, ali je zato imao problema s učenjem.

"Mama mi je uvek zadavala muke zbog moje nesposobnosti da učim. Grdila me je, a onda bi usred stvoje tirade rekla: 'I usput, ta tvoja mala 'karijera scenariste'- to sra*e je gotovo", pokazujući znake navoda prstima", prisetio se Tarantino.

"Ja sam tada rekao: 'Ok, gospođo. Kada postanem uspešan scenarista, nećeš videti ni banke od mog uspeha. Za tebe neće biti kuće ni odmora. Neće biti Elvisovog kadilaka za mamicu. Nećeš dobiti ništa. Jer si to rekla'", ispričao je reditelj, dodavši da se toga i pridržavao.

"Pomogao sam joj oko poreza, ali ništa od kuće i kadilaka", rekao je on, prenosi news.com.au.

"Postoje posledice za ono kako postupate sa svojom decom. Zapamtite da vaš sarkastični ton, dok pričate deci o nečemu što je njima važno, nosi posledice", poručio je Tarantino. 

Njegova majka Koni, koja je još živa, navodno ga je dobila u 16 godini života. Prema pisanju Njujorkera, ona je imala nameru da upiše studije i to je bio razlog zbog kog se uopšte udala za Kventinovog oca Tonija, za kog je verovala da je sterilan. Bila je besna kada je saznala da je trudna i razvela se zbog toga od njega. Toni nije upoznao svog sina nekoliko godina.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin