Poznati

Kejt Midlton objavila fotografiju princa Luja povodom njegovog šestog rođendana

Komentari

Autor: Tanjug

23/04/2024

-

14:55

Kejt Midlton objavila fotografiju princa Luja povodom njegovog šestog rođendana
Tanjug/AP/Chris Jackson - Copyright Tanjug/AP/Chris Jackson

veličina teksta

Aa Aa

Fotografija britanskog princa Luja koju je snimila njegova majka princeza od Velsa Ketrin Midlton objavljena je u čast šestog rođendana mladog kraljevića, preneli su danas britanski mediji.

Slika nasmejanog dečaka podeljena je na društvenim mrežama uz tekst: "Srećan 6. rođendan princu Luju! Hvala vam na svim lepim željama".

 

 

Fotografija je snimljena poslednjih nekoliko dana u Vindzoru i smatra se da nije dodatno tehnički obrađena, a podrazumeva se da su prestolonaslednik princ Vilijam i Kejt, princeza od Velsa objavili sliku želeći da se zahvale onima koji su poslali čestitke i lepe želje, istovremeno štiteći svoju privatnost.

Očekuje se da će uz odstupanje od uobičajenog objavljivanja fotografija u medijima biti propraćen i rođendan princeze Šarlot u maju.

Poslednjih nekoliko meseci bili su period pun teških događaja za kraljevsku porodicu zbog Kejtine dijagnoze kancera i nakon što je princeza od Velsa u martu objavila da se podvrgla preventivnoj hemoterapiji.

"Srećan dečak se smeši svojoj mami iza kamere. Princ Luj ponovo izgleda kao bezbrižan vragolan koji je ukrao pažnju na velikim kraljevskim događajima poslednjih godina. U ovom trenutku burnih dešavanja u kraljevskoj porodici ne možete im zameriti što žele da rade porodične stvari na svoj način", navodi Skaj Njuz. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin