Poznati

Kanje Vest podneo zahtev za promenu imena

Komentari

Autor: Sky News

25/08/2021

-

13:39

Kanje Vest podneo zahtev za promenu imena
Kanje Vest - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Kanje Vest podneo je zahtev za promenu imena i sada želi da se zove samo - Je (Ye).

Puno ime poznatog repera glasi Kanje Omari Vest, ali sada želi da se otarasi prezimena i srednjeg imena i bude poznat pred zakonom samo po svom dosadašnjem nadimku.

Vest sebe već nekoliko godina oslovljava tako na društvenim mrežama, a u zahtevu koji je podneo pred sudom Los Anđelesa naveo je "lične razloge" za svoju odluku, javlja Skaj njuz.

"Je" je takođe naziv Vestovog albuma iz 2018. a u intervjuima je ranije pričao kako je "Ye" reč koja se više puta ponavlja u Bibliji. 

Reper se trenutno razvodi od rijaliti zvezde Kim Kardašijan Vest s kojom je bio u braku od 2014. godine i s kojom ima četvoro dece - ćerke Nort i Čikago i sinove Sejnta i Psalma.

Poslednjih nedelja Kanje se bavio završavanjem svog dugonajavljivanog albuma "Donda" koji bi trebalo da bude objavljen krajem meseca. Od jula reper živi u Mercedes benc stadionu u Atlanti, gde radi na na svojoj muzici. 

Album "Donda" dobio je naziv po njegovoj pokojnoj majci. Poslednje što je objavio bio je gospel album "Jesus is King" iz 2019. koji je dobio Gremi nagradu za najbolji savremeni album sa hrišćanskom muzikom.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin