Poznati

Met gala: Raskoš i ekstravagancija ponovo na crvenom tepihu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

14/09/2021

-

12:05

Met gala: Raskoš i ekstravagancija ponovo na crvenom tepihu
ASAP Rocky - Copyright Tanjug/AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Met gala, događaj Instituta za umetnički kostim Metropolitan muzeja u Njujorku koji se smatra jednim od najznačajnijih svetskih modnih događaja, ove godine je poneo naziv "In America: A Lexicon of Fashion".

Dres kod je bio "Ameička nezavisnost" i, iako je ceremonija bila znatno manjeg obima nego ranijih godina, mnogi poznati nisu pripustili priliku da prošetaju u ekstravagantnim i raskošnim toaletama.

Domaćini Met gala su bile mlade zvezde, glumac Timoti Kalamet, pevačica Bili Ajliš, pesnikinja Amanda Gorman i teniserka Naomi Osaka.

Posebnu pažnju na crvenom tepihu privukla je rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja se pojavila i sa crnom maskom na licu, ali i ćerka pop ikone Madone, Lordes Leon, koja se ispred Metropolitan muzeja pojavila u šljokičavoj haljini i potom ponosno pozirala fotografisa sa podignutih ruku i pokazujući neizdepiliran pazuh.

Glamur starog Holivuda donela je Bili Ajliš, koja je nosila dugu, raskošnu haljinu i imala frizuru poput legendarne Marilin Monro, a ništa manju pažnju nisu izazvale ni toalete Rijane, Dženifer Lopez, Irina Šajk, Serena Vilijams, Dženifer Hadson, Megan Foks i mnoge druge zvezde.

Komentari (0)

Magazin