Poznati

Danijel Krejg postao počasni komandant britanske Kraljevske mornarice, baš kao da je pravi Bond

Komentari

Autor: Deadline

24/09/2021

-

09:05

Danijel Krejg postao počasni komandant britanske Kraljevske mornarice, baš kao da je pravi Bond
Danijel Krejg postao počasni komandant britanske Kraljevske mornarice, baš kao da je pravi Bond - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Danijel Krejg imenovan je za počasnog komandanta britanske Kraljevske mornarice, čime je zapravo dobio isti čin kao i njegov lik na velikom platnu - Džejms Bond, saopštilo je britansko Ministarstvo odbrane.

Imenovanje Krejga dolazi nekoliko dana pre britanske premijere novog filma o čuvenom agentu 007 "No Time To Die", a koja je zakazana za 28. septembar, prenosi Deadline.

"Daniel Krejg je poznat po tome što je bio zapovednik Bond poslednjih 15 godina - pomorski oficir koji obezbeđuje Britaniju u misijama širom sveta", rekao je admiral Toni Radakin.

Admiral je potom istakao i to da prava kraljevska mornarica to radi svaki dan, koristeći tehnologiju i veštine na isti način kao i sam Džejms Bond. 

Počasni oficiri su ambasadori Kraljevske mornanice koji pomažu u promociji mornarice u svetu.

Krejg (53) je istako da se oseća počastvovano i privilegovano zbog imenovanja, a pre uručenja se sastao i sa komandantom Frensisom Bondom koji radi u štabu Kraljevske mornarice u južnoj Engleskoj.

"Kolege se šale da sam ja onaj pravi Bond, ali nisam zamišljao da ću jednog dana upoznati glumca koji igra Džejmsa Bonda", rekao je komandant Bond.

U najnovijem filmu, kojim se Krejg oprašta od uloge, čuveni agent 007 je prestao sa aktivnostima u tajnoj službi i konačno uživa u mirnom životu na Jamajci. Međutim, njegov duševni mir brzo se prekida kada njegov stari prijatelj iz CIA Feliks Lejter dolazi da ga zamoli za pomoć.

Zlikovca u filmu igra Amerikanac egipatskog porekla Rami Malek, koji je 2019. godine osvojio "Oskara" za najboljeg glumca za ulogu pevača rok grupe "Queen" Fredija Merkjurija.

Film "No Time to Die" nakon premijere u Londonu, trebalo bi da se pojavi u bioskopima od 30. septembra, dok će američka premijera biti održana 8. oktobra.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin