Poznati

Ser Ijan Mekelen i Bjorn iz grupe "Abba" zajedno pletu božićne džempere (VIDEO)

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/11/2021

-

17:20

Ser Ijan Mekelen i Bjorn iz grupe "Abba" zajedno pletu božićne džempere (VIDEO)
Ser Ijan Mekelen i Bjorn iz grupe "Abba" zajedno pletu božićne džempere (VIDEO) - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Priznati glumac Ijan Mekelen i Bjorn Ulveus iz grupe "Abba" snimili su zajednički video sa prazničnom tematikom.

U kratkom snimku objavljenom na Instagramu legendarnog glumca, slično obučeni Mekelen i Ulveus pletu božićne džempere i to ispod velikog banera na kom piše "Abba". 

"Srećan Božić od grupe Abba i Ijana Makelena", poželeli su Mekelen i Ulveus pratiocima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian McKellen (@ianmckellen)

Ranije ovog meseca "Abba" je objavila "Voyage", album sa prvim originalnim materijalima u poslednjih 40 godina. 

Među pesmama je i "Little Things" koja nosi prazničnu tematiku, a švedska pop grupa planira da je objavi i kao singl u decembru.

Inače, album je za samo sedam dana od objavljivanja prodat u 204.000 primeraka. "Abba" je najavila i virtuelnu turneju, na kojoj će umesto njih nastupati njihovi hologrami. Takođe, najavili su i to da će se nakon završetka turneje razići, ali ovaj put konačno.

Ser Ijan Mekelen ove godine intenzivno je radio u Kraljevskom teatru u Vindzoru, gde je igrao naslovnu ulogu u "Hamletu". Šekspir je zamislio glavnog junaka čuvene predstave kao tridesetogodišnjaka, ali je produkcija iz Vindzora odlučila da zažmuri na rod, godine i boju kože likova u svojoj postavci. 

Glumac je jesenas o tome govorio u jednom intervjuu, istakavši da se on oseća veoma mlado.

"Ako se osećam kao da imam dvadeset godina, nekako taj duh izbije. Znam više o tome kako da izgovaram replike, nego pre pedeset godina. Mnogo sam bolji glumac, nego što sam bio. Srećom, Hamlet je vrlo jednostavan. Šta može biti jednostavnije od: 'Biti ili ne biti?' To su reči koje i četvorogodišnjak razume. Izraz je tako jednostavan i to je vrlo pristupačna predstava", rekao je tada glumac.

Inače, ove godine ga možemo videti i u filmu "Infinitum: Subject Unknown", snimljenom mobilnim telefonom tokom prvog lokdauna u Londonu uz minimalan budžet.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin