Poznati

Konstrakta uoči finala Evrovizije: Jedno su očekivanja, a drugo je ono što će se desiti

Komentari

Autor: RTS / Euronews Srbija

14/05/2022

-

20:35

Konstrakta uoči finala Evrovizije: Jedno su očekivanja, a drugo je ono što će se desiti
Ispraćaj Konstrakte - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Ana Đurić Konstrakta koja na Evroviziji večeras braniti boje Srbije, u kratkoj izjavi za RTS iznela je svoja predviđanja za veliko finale.

Ona kaže da je pritisak danas nešto manji, nego u četvtak, kada je nastupala u drugom polufinalu i poslednja proglašena za finalistkinju Evrovizije.

"Od četvrtka do danas pesma je ušla u Arenu. Gde god dođemo dešava se ovo", rekla je Konstrakta, pokazujući rukama karakteristične pokrete iz koreografije "In corpore sano".

"Nekako smo zadovoljni što je to prepoznato i to je naša mala pobeda, a večeras videćemo kako će to da bude", dodala je ona.

Upitana da li je opterećuje stalno izveštavanje o njenoj poziciji na kladionicama, Konstrakta odgovara da o tome ne razmišlja.

"To su dve različite stvari: jedno su očekivanja, a drugo je ono što će se desiti. Mi smo se fokusirali na nastup i da se oseti ono što radimo", rekla je umetnica.

Iako stanovnici Srbije ne mogu da glasaju za svoju predstavnicu, ona je pozvala sve ljude u dijaspori i koji su trenutno u inostranstvu da glasaju, podsetivši da će nastupiti pod rednim brojem 24. 

Prenos finala Evrovizije počinje u 21 čas, a možete ga pratiti na RTS 1, RTS Planeta, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Evrovizije, ali i na Prvom programu Radija Beograd.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin