Poznati

Avril Lavinj dobila zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Komentari

Autor: Variety

01/09/2022

-

11:44

Avril Lavinj dobila zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih
Avril Lavinj dobila zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih - Copyright Tanjug AP/Richard Shotwell/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Avril Lavin, "princeza pop-panka", dobila je svoju zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih. 

Otkrivajući svoju zvezdu, Lavinj je okupljenima pokazala i svoju fotografiju sa Staze slavnih koja je nastala kada je muzičarka imala samo šesnaest godina. 

"Sećam se da sam videla ova legendarna imena i nisam mogla ni da sanjam da će se i moje naći ovde. Ovo je tako ludo", rekla je Lavinj dodavši da oseća veliku zahvalnost.

Otkrivanju zvezde Avril Lavinj prisustvovali su njen verenik Mod San, producent Džon Feldman i njeni saradnici Loren Kristi i Mašin Gan Keli, piše Variety.

"Danas volim da stvaram muziku više nego ikad. Osećam se tako inspirisano i nadam se da će neka 16-godišnjakinja iz malog grada, koja jedno dana dođe u Holivud puna nade i snova videti ovu zvezdu i reći sebi: 'Bože, i moje ime bi tu moglo biti jednog dana', jer bi zaista moglo", zaključila je muzičarka.

Avril se smatra za ključnog izvođača za proboj ženskih izvođača u polje pop-pank muzike. Od početka karijere prodala je više od 40 miliona albuma i 50 miliona singlova širom sveta, što je čini trećim najprodavanijim kanadskim umetnikom, iza Selin Dion i Šanaje Tvejn.

Singl koji ju je vinuo u visini - "Complicated" - našao se na vrhu lestvica u nekoliko država širom sveta. Objavila je osam albuma, od kojih je poslednji "Love Sux" lansiran u februaru ove godine.

Komentari (0)

Magazin