Poznati

Džejmi Foks hospitalizovan zbog "medicinskih komplikacija" tokom snimanja filma "Povratak u akciju"

Komentari

Autor: Tanjug

13/04/2023

-

11:41

Džejmi Foks hospitalizovan zbog "medicinskih komplikacija" tokom snimanja filma "Povratak u akciju"
Džejmi Foks hospitalizovan zbog "medicinskih komplikacija" tokom snimanja filma "Povratak u akciju" - Copyright Richard Shotwell/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Američki glumac Džejmi Foks hospitalizovan je u Atlanti zbog "medicinskih komplikacija", saopštila je njegova porodica.

Vest je na Instagramu objavila Foksova ćerka Korin, navodeći da je zahvaljujući brzoj akciji lekara i njihovoj brizi glumac "već na putu ka oporavku". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corinne Foxx (@corinnefoxx)

 

"Znamo koliko je on voljen i cenimo vaše molitve. Porodica traži privatnost tokom ovog perioda”, napisala je Korin Foks.

Džejmi Foks je u Atlanti snimao Netfliksovu komediju "Povratak u akciju", u kojoj se Kameron Dijaz pojavljuje u filmskoj ulozi prvi put posle skoro decenije.

U filmu igraju i Endru Skot i Džejmi Demetriju, a režiser je Set Gordon, sa kojim je Foks radio na filmu "Užasni šefovi".

Foks (55) je osvojio Oskara za najboljeg glumca 2005. godine za ulogu pijaniste i pevača Reja Čarlsa u biografskom filmu Rej, a iste godine je nominovan za najboljeg sporednog glumca za ulogu u drami Toma Kruza "Kolateral".

Snimio je i pet albuma, od kojih su poslednja četiri ušla u top 10 u SAD, a osvojio je i Gremi nagradu 2010. za singl "Blame It".

Ima dvoje dece, Korin i Analiz Bišop.

Komentari (0)

Magazin