Poznati

Zvezda "Spajdermena" Tom Holand ne voli industriju zabave: "Mnogi moji prijatelji su se izgubili u ovome"

Komentari

Autor: Tanjug

13/07/2023

-

12:25

Zvezda "Spajdermena" Tom Holand ne voli industriju zabave: "Mnogi moji prijatelji su se izgubili u ovome"
Zvezda "Spajdermena" Tom Holand ne voli industriju zabave: "Mnogi moji prijatelji su se izgubili u ovome" - Copyright AP/ Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Poznati glumac Tom Holand, zvezda "Spajdemena", priznao je da industrija zabave nije za njega uprkos njegovoj ogromnoj ljubavi prema stvaranju filmova.

"Ja sam zaista veliki obožavalac snimanja filmova, ali zaista ne volim Holivud, to nije za mene. Razumem da sam deo tog posla i uživam u svojoj vrsti interakcije s njim. Ali s tim u vezi, uvek tražim načine da se nekako sklonim iz toga, da živim što je moguće normalniji život", kazao je britanski glumac u podkastu Džeja Šetija "On Purpose".

Holand je rekao da su se neki od njegovih prijatelja "izgubili" u industriji zabave i strahuje da će se isto dogoditi i njemu.

"Definitivno mislim da je to bila stalna misao, da se ne izgubim. Video sam toliko ljudi koji su bili pre mene i izgubili se, a imao sam prijatelje s kojima sam odrastao i koji mi više nisu prijatelji, jer su se izgubili zbog ovog posla", dodao je on.

Holand je dodao da želi da se fokusira na ono što ga čini srećnim, a to su njegova porodica i prijatelji.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin