Poznati

Glumac Angus Klaud, zvezda serije "Euforija", preminuo u 25. godini života

Komentari

Autor: Tanjug

01/08/2023

-

09:54

Glumac Angus Klaud, zvezda serije "Euforija", preminuo u 25. godini života
Tanjug/AP/Chris Pizzello - Copyright Tanjug/AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Angus Klaud, glumac iz popularne serije Euforija, preminuo je u 25. godini života, saopštila je porodica.

Glumac je preminuo u ponedeljak u porodičnoj kući u Ouklandu, u Kaliforniji, prenosi BBC.

Klaud je prošle sedmice sahranio oca i borio se sa tim gubitkom, a porodica je navela da je imao problema sa mentalnim zdravljem. Uzrok smrti nije naveden. 

Izvor blizak porodici izjavio je da se Klaud "borio sa teškim suicidalnim mislima" nakon što se vratio iz Irske, gde je sahranio oca. 

Iako se nekoliko puta pojavio u manjim filmskim projektima i muzičkim spotovima, slavu mu je donela serija "Euforija", a zbog načina na koji je oslikao svoj lik u njoj, producenti su doneli odluku da prošire ulogu u narednim sezonama. Međutim, Klaud nije želeo da postane zvezda, pa čak ni glumac.

Tanjug/AP/Evan Agostini

 

Radio je u restoranu brze hrane kada ga je primetio agent za talente.

"Bio sam zbunjen i nisam želeo da joj dam svoj broj telefona. Mislio sam da je to prevara", rekao je u jednom intervjuu.

U "Euforiji" je tumačio lik Feza, školskog dilera i dobio brojne pohvale za tu ulogu. Poslednji pozdrav glumcu uputili su iz HBO. Naveli su da je Klaud "bio izuzetno talentovan i voljen deo porodice HBO i serije 'Euforija'. Izražavamo najdublje saučešće njegovim prijateljima i porodici u ovom teškom trenutku".

Komentari (0)

Magazin