Tehnologija

Najveći svetski kripto i NFT stručnjaci na TOMORROW konferenciji: Panel u Metaversu u Beogradu, prvi put u Evropi

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/05/2022

-

13:27

Najveći svetski kripto i NFT stručnjaci na TOMORROW konferenciji: Panel u Metaversu u Beogradu, prvi put u Evropi
Najveći svetski kripto i NFT stručnjaci na TOMORROW konferenciji: Panel u Metaversu u Beogradu, prvi put u Evropi - Copyright TOMORROW konferencija/Promo

veličina teksta

Aa Aa

TOMORROW konferencija, najveća evropska Crypto, NFT i Metaverse konferencija, objavila je svoj program sa satnicom. Ovaj događaj održaće se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru u Beogradu. Ekskluzivno na TOMORROW konferenciji, a po prvi put u Evropi, biće organizovan i panel u Metaversu.

Osim dnevnog programa koji će predstaviti poslednje svetske trendove iz ovih sfera, biće organizovane i žurke na kojima će nastupiti svetske muzičke zvezde. Događaj u saradnji sa festivalom EXIT, na kom će nastupiti globalna DJ zvezda Maseo Pleks, zakazan je za 14. maj u BelexpoCentru.

Program konferencije uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svetskih stručnjaka iz ovih oblasti. U planu je skoro 100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja.

Na konferenciji će biti reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući “rudarenje”, ulaganje i još mnogo toga, a sve kroz iskustvo vodećih svetskim eksperata. Posetioci će moći i da istraže nove aspekte NFT sveta, kolekcionarstva i mogućnosti njihovog korišćenja. Konferencija u Beograd dovodi i pionire Metaversa koji koji će edukovati prisutne posetioce o potencijalu i uticaju ove tehnologije na naše živote i svet kakav poznajemo.

Organizatori ističu da je TOMORROW konferencija najeksluzivniji događaj u regionu i šire.

"Ponosni smo što smo domaćini ovako velikog događaja. Cilj nam je da publici približimo trendove koji će obeležiti ovu deceniju pa i ovaj vek u informatičkom smislu, od segmenta razvoja finansijskih tehnologija do virtualne realnosti. Posetioci će imati priliku da, među prvima, saznaju novosti i trendove blokčejna i razvoja kriptovaluta, kao i DeFi, DAOs i Web3 sveta. Predstavićemo i novi, inovativni svet NFT-jeva i specijalno na TOMORROW konferenciji - panel u Metaversu. U planu nam je da i narednih godina Beograd bude vodeća destinacija na mapi inovativnih industrija", najavljuje Zoran Tadić, direktor programa TOMORROW konferencije.

TOMORROW konferencija/Promo

 

Među govornicima nalaze se pioniri i najpoznatija domaća i internacionalna imena iz crypto sfere, među kojima su Kreg Selers, osnivač kriptovalute Tether, Tanja Bivić Plankar, predsednica Blokčejn Alijanse Evrope, Bruno Ver, blokčejn ekspert i osnivač vodeće kompanije iz oblasti NFT-ja NIFTIFY, Marko Suvajdžić sa Univerziteta Florida, Aleksandar Matanović, osnivač kripto menjačnice ECD.

Prvi put u Evropi, a drugi put u svetu, održaće se panel u Metaversu. Učesnici panela, locirani po celom svetu, biće predstavljeni kao avatari u virtuelnom prostoru, a govornici na bini nosiće virtuelne naočare. Oni će razgovarati na temu NFT-jeva dok će publika moći da ih posmatra na led ekranima u realnom vremenu.

O sve popularnijim NFT-jevima govoriće Vitomir Jevremović, Ari Tomason, Ipšita Kumar, Arvin Kamšeh, Vladimir Trkulja iz Unicefa, Aleksandar Gligorić i Josip Vlah. Posetioci će, prvi put u Srbiji, moći da trguju NFT-jevima u humanitarne svrhe. O gejmingu i NFT-u govoriće Vesli Eljul. EXIT festival i jedan od vodećih producenata elektronske muzike Maseo Pleks, lansiraće specijalnu NFT kolekciju tokom TOMORROW konferencije.

Noćni program uključiće ekskluzivni event u BelexpoCentru u saradnji sa Exitom, na kom će nastupiti Maseo Pleks, kao i žurka u klubu "Hype". Biće organizovan i VIP event ograničenog kapaciteta i zatvorenog tipa u restoranu "Buddha Bar".

Sve dodatne informacije o konferenciji kao i aktuelnim cenama ulaznica za posetioce, online pratioce i VIP evente, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije https://tmrwconf.net/.

Komentari (0)

Magazin